Om bloggen

Det var en gång en tjej som älskade böcker. En dag hittade hon en blogg om böcker, och sedan ännu flera. Där och då började en tanke forma sig i hennes huvud. Kanske skulle en blogg om böcker vara precis rätt - hon kunde förena sitt intresse för böcker med sitt intresse för skrivande, och hitta andra bokälskare. 

Det dröjde en tid innan hon skapade bloggen. Först krävdes ett bra namn, men det var inte det lättaste. Så det slutade med att hon den 16 juli 2014 äntligen startade sin blogg, under namnet Lexiekon.blogspot.se, med löftet att ändra det så fort hon kom på något bättre. 

Två år senare och namnet var kvar, men nu inte av brist på namn, utan för att idéen att byta namn inte alls lockade längre. Att behöva ändra alla länkar mm skulle ta en evighet. Så istället gjorde hon valet att bara byta namnet och inte adressen. Sedan den 3 juli 2016 heter bloggen därför Tusen sidor

Här skriver jag om böcker & annat bokrelaterat. Jag recenserar de böcker jag läser, skriver om nya böcker och filmatiseringar av böcker och ibland går jag djupare ner i ämnet. Även om du kanske inte gillar böcker lika mycket som jag, kan du ändå titta in här då och då, för ibland skriver jag om helt andra saker än böcker. För att bara skriva är ju nästan lika kul som att läsa. 

Jag försöker att blogga var tredje dag, men det varierar mycket på grund av skola. På sommaren och under lov har jag extra mycket tid till bloggande och då får du kolla in på bloggen ofta, för då försöker jag blogga extra mycket! I nuläget försöker jag blogga 2-3 gånger i veckan.

Ge mig gärna tips på böcker, saker jag kan blogga om & allt annat du vill tipsa mig om! Kommentera gärna - jag svarar på alla kommentarer, med vissa självklara undantag.

Mina olika headers: