onsdag 7 mars 2018

Pressmeddelande från Cecilia Larsson Kostenius

Hej! Här kommer ett pressmeddelande från författaren Cecilia Larsson Kostenius angående hennes bok De Ursprungliga, så läs gärna vidare för att ta del av informationen!

Den senaste tiden har efterfrågan på De Ursprungliga varit mycket hög. Det är fantastiskt roligt att så många vill läsa om De fem elementen, men just nu är boken slut i lager hos nätbokhandlarna. Lyckligtvis är nya böcker på väg!! Snart ska det åter gå att beställa De Ursprungliga som vanligt.

Tyvärr har snökaos och trafikolyckor försenat flera försändelser och det kan ta tid innan böckerna kommer fram. Under tiden går boken att få tag på via http://www.ymperia.com/books. Enskilda böcker direkt till slutkund går bättre att leverera än stora paket. Och för dem som bor kring Boden och Luleå går boken att få tag på i flera butiker som säljer böcker.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)