måndag 18 september 2017

Topp 10 - Min läslista just nu

Ungefär 50 stycken. Det är så många böcker som just nu finns i min "att läsa"-lista. En del har förvisso inte getts ut ännu, men alldeles för många har redan varit ute sedan i början av året. Och jag hinner verkligen inte med att läsa allt jag vill! Därför kommer här en liten lista med de tio ännu utgivna böckerna jag är mest sugen på att läsa i nuläget. De flesta av bilderna kommer från förlagens hemsidor och övriga är mina egna!



10. Eldens arvtagare av Sarah J. Maas
Jag är liten kluven, för vill väldigt gärna läsa nu, nu, men samtidigt är det ju jobbigt att vänta på nästa bok så länge sedan...

9. På andra sidan reglerna av Emma Granholm
Åh! Låter så bra och intressant och hierarkier och hur en enda handling kan förändra allt. Vardagligt med lite nya inslag. 

8. Handbok för ett begagnat hjärta av Tamsyn Murray
Låt ju för underbar, och jag har dessutom fått tag i den som e-bok, så det borde ju vara möjligt att få den läst snart!



7. Layers av Ursula Poznanski
Finns faktiskt i bokhyllan min, så jag hoppas hinna läsa den snart, för den låter så spännande. Har dessutom inte läst något av Poznanski tidigare.

6. Allt jag inte sa av Yrsa Walldén
Jag har fortfarande inte fått tag i denna bok, men det måste ske snart på något sätt, för den är ju så vacker i sina färger och allt. Och bra låter den ju också, haha!

5. Hata Gustavsberg av Agnes Lindström
Den får vara med här då jag verkligen, verkligen vill läsa den. Fast jag tror ändå jag väntar till bokmässan och köper den där... Är ju dock inte långt kvar nu!



4. The Hate U Give av Angie Thomas
Vill ha, vill läsa! Den här boken har man ju hört så mycket om och först förstod jag inte ens att det här var den svenska versionen. Men jag vill verkligen läsa den nu! Och såg den i bokaffären idag - sjukt snygg! Kanske får hålla mig till mässan dock...

3. Hjärtlös av Marissa Meyer
Meyer och hennes re-tellings är ju underbara och här kommer en avstickare från hennes tidigare serie om Cinder, Scarlet och de andra. Ge mig!

2. Det är försent att vilja hoppa av av Stephanie Tromly
Ligger där i bokhyllan och bara väntar på att bli upplockad... Snart så - det hoppas jag verkligen! Längtar efter Zoe och Digby!



1. Flora Banks förlorade minne av Emily Barr
Den här boken kommer upp i mitt facebook-flöde nästan dagligen, så det måste ju vara ett tecken? Låter för övrigt superbra. Frågan är bara var jag ska få tag på den, för på bibblan finns den inte...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)